Zwemevent

Stichting Rondje Pampus neemt in 2022 het stokje over

Al 10 jaar gaat een deel van de opbrengst van deelnemers en sponsoren naar een goed doel, dat bijdraagt aan de verbetering van de waterkwaliteit en de natuur in het IJsselmeergebied.

Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk heeft dit jaren met veel plezier georganiseerd maar draagt het stokje graag over aan Stichting Rondje Pampus. Deze stichting is in het leven geroepen om het unieke zwemevenement in het IJsselmeergebied, het Blauwe Hart van Nederland jaarlijks voort te zetten. De stichting beoogt met de organisatie van Rondje Pampus blijvend aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur in het IJsselmeergebied.

30 juli, 11e editie Rondje Pampus

De 11e editie van het Rondje Pampus zwemevenement vindt plaats op 30 juli 2022. De datum waarop deelnemers zich kunnen inschrijven wordt binnenkort bekendgemaakt op de Facebook pagina , de Instagram pagina  en andere op de website genoemde sociale media.

Voor meer informatie over Stichting Rondje Pampus en het Rondje Pampus zwemevenement, bezoek de website.

We zijn heel trots dat Rondje Pampus verbonden zal blijven aan de missie om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur in het IJsselmeergebied, want dat blijft hard nodig! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het IJsselmeergebied? Blijf ons dan volgen en meld je dan ook aan voor de nieuwsbrief Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk of volg ons op Facebook en Twitter.

 

Fotoalbum Rondje Pampus 2021

 

Help de lepelaar aan een veilige rust- en nestplaats

 

Rondje Pampus 2021, natuur beleef je in het water!

 

Coalitie Het Blauwe Hart Natuurlijk werkt samen met Swimfantastic

 

Nieuwsbrieven

 

Fotoalbum Rondje Pampus 2020