Coalitie Het Blauwe Hart Natuurlijk werkt samen met Swimfantastic

Intensieve samenwerking Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk en Swimfantastic

Met Marjon Huibers, eigenaar van Swimfantastic, heeft Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk sinds jaar en dag een professionele medeorganisator getroffen. Ze helpt ons met de voorbereidingen, communicatie, werving van zwemmers en de waterveiligheid tijdens het zwemevent zelf. Haar organisatietalent en enthousiasme zijn verfrissend.

Niet alleen ondersteunt Swimfantastic ons organisatorisch, maar ook financieel. Zo sponsort Swimfantastic al jaren de badmutsen van de deelnemers.

In de afgelopen jaren heeft het zwemevent in 2019 haar maximum aantal deelnemers van 300 bereikt. Dat is mede aan Marjon en haar team en netwerk te danken.

‘Onze zwemmers beleven elk jaar ontzettend veel plezier aan het Rondje Pampus’ zegt Marjon Huibers, ‘Wij leren zwemmers een andere, speciale zwemtechniek aan: de Total Immersion Techniek. Met deze techniek leer je hoe je zwemmend met het water werkt, in plaats van er hard tegen te vechten. Zwemmen is zo veel gemakkelijker, langer vol te houden en verhoogd het plezier!

Het mooie van het zwemmen in het open water rond Pampus is dat je echt te maken krijgt met de elementen van de natuur. Zwemmend rond het eiland kom je alle soorten golfslag en stromingen tegen.

Elk jaar is het spannend om te zien dat gedurende de zwemtochten de wind en dus het water veranderen. Zwemmers moeten zich voortdurend aanpassen aan deze veranderende omstandigheden. Dat maakt zwemmen in open water echt anders dan in een zwembad!’

Swimfantastic traint wekelijks volwassenen in de borstcrawl en werkt met zowel beginners als lange afstandszwemmers en triatleten. Zie ook www.swimfantastic.com

terug naar het overzicht
>