Informatie

Datum

Rondje Pampus is op 26 augustus 2018. Hier vind je het programma.

Inschrijving

Als je je hebt ingeschreven voor Rondje Pampus, ontvang je een bevestiging per e-mail. Controleer in deze e-mail of je alles juist hebt ingevuld. Wanneer je geen bevestiging hebt ontvangen, is er iets niet goed gegaan. Neem dan even contact met ons op. Inschrijven voor Rondje Pampus kan tot uiterlijk 13 augustus.

Betaling

Het inschrijfgeld is 30 euro, waarvan 10 euro rechtstreeks naar het goede doel gaat. Je inschrijving is pas definitief nadat wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Zet bij de omschrijving je voor- en achternaam en de afstand die je zwemt.

T-shirt

In verband met de levertijd is het niet meer mogelijk om een T-shirt te bestellen.

Afmelden

Je kunt je afmelden door een e-mail te sturen naar: zwemevent@hetblauwehart.org. Bij afmelding voor 15 juli 2018 ontvang je het daadwerkelijke inschrijfgeld van 20 euro retour. Bij afmelding op en vanaf 15 juli wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd.

Ik heb me afgemeld maar al wel betaald voor een T Shirt?
Indien je een T Shirt hebt besteld en betaald, krijg je het geld voor het t-shirt terug bij afmelding voor 22 juli. Bij een latere afmelding, is je t-shirt al besteld. Wij kunnen het t-shirt indien gewenst per post opsturen. Dit kun je aangeven in je e-mail.

Zwemkleding

Je mag Rondje Pampus zwemmen in wetsuit, maar ook zonder. Wat je ook kiest, we raden je wel aan om van te voren goed te trainen, het liefst in open water.

Zwemtrainingen

Ook dit jaar worden er weer professionele zwemtrainingen georganiseerd. Deze speciale open water trainingen die Swimfantastic voor ons organiseert zijn op 11 en 18 augustus. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je geïnteresseerd bent.

Doe je niet mee met Rondje Pampus, maar wil je wel je techniek verbeteren? Dat kan! Kijk op de website voor het aanbod in Amsterdam en Beekbergen.

Leeftijd

De minimum leeftijd om mee te mogen doen is 12 jaar. We hanteren geen maximum leeftijd.

Veerboot, route en openbaar vervoer

De boot naar Pampus vertrekt vanaf de kade in Muiden. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Supporters

Is er familie en/of zijn er vrienden die jou willen aanmoedigen? Dat kan. Supporters kunnen een bootticket boeken via Pampus. De eerste boot waarop zij meekunnen vertrekt om 10.30 uur vanuit Muiden. Voor de wedstrijdzwemmers zijn ze dan niet op tijd voor de start van de wedstrijd, maar wie weet wel op tijd om je op te vangen bij de finish! Zwem jij sneller en missen je supporters de finish? Geniet dan samen na op het prachtige eiland!

Pampus

Op Forteiland Pampus zijn de hele dag leuke dingen te beleven. Zo is het Sail Pampus en zijn er prachtige schepen te bewonderen. Ook mogen jullie als zwemmers het Fort bezoeken of deelnemen aan de interactieve Tour.

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar zwemevent@hetblauwehart.org.

terug naar het overzicht
>