Landschap Noord-HollandIn januari 2003 zijn Het Noord-Hollands Landschap en Landschapbeheer Noord-Holland opgegaan in Landschap Noord-Holland. Door deze fusie heeft de stichting een groter draagvlak en meer slagkracht om op te komen voor natuur en landschap in onze provincie. Landschap Noord-Holland maakt zich sterk voor de Noord-Hollandse natuur en zal er alles aan doen, om deze natuur te beschermen, zodat de inwoners van Noord-Holland er ook in de toekomst van kunnen genieten!

 

Het Noord-Hollands Landschap

Het Noord-Hollands Landschap is opgericht in 1936 op initiatief van de toenmalige voorzitter van Vereniging Natuurmonumenten. In de oprichtingsacte staan natuurbeschermers van het eerste uur vermeld: Jac.P.Thijsse en P.G. van Tienhoven. Sinds het begin heeft de Stichting zich ingezet voor de natuur in Noord-Holland en heeft door middel van aankopen vele waardevolle natuurgebieden in bezit gekregen.

 

Landschapbeheer Noord-Holland

Landschapbeheer Noord-Holland is in 1982 opgericht als stichting vrijwillig natuur-en landschapsbeheer Noord-Holland voor vrijwilligers, gesteund door de provincie Noord-Holland. In 1986 kwam er als taak bij het gebruiken van (rijks)regelingen die de werkgelegenheid bevorderen voor natuur- en landschapsbeheer. De kennis die de organisatie daarbij opdeed werd vanaf 1990 steeds meer ingezet om (tegen een vergoeding) adviezen te verstrekken, natuur- en landschapsbeheerwerk uit te voeren, nieuwe werktechnieken te ontwikkelen, offertes op te stellen en opdrachten voor derden uit te voeren.

Over de organisatie:Projecten  Website

Features


Simple

What could be easier? Get started fast with this landing page starter theme.


Free

Yes, please. Grab it for yourself, and make something awesome with this.


Unique

Because you don't want your Bootstrap site, to look like a Bootstrap site.


Popular

There's good reason why Bootstrap is the most used frontend framework in the world.


Tested

Bootstrap is matured and well-tested. It's a stable codebase that provides consistency.